Víkend bez bodů pro celky FKL…

SK Hrachovec 1 : 0 FK Luhačovice – A

Hodnocení trenéra Martina Bernátka: K lídru z tabulky jsme jeli s jasnou taktikou. Dobře bránit a být nebezpeční z protiútoků. Do defenzívy se nám to dařilo i díky výbornému výkonu brankáře Švece. Ale chybělo nám lepší řešení v útočné fázi. Náznaky tam byly ale nic jsme nedotáhli až ke gólu. Nakonec zápas v 76.min. rozhodla penalta. V závěru jsme ještě sahali po bodu ale chybělo snad jen trochu štěstí. Domácím gratuluji k výhře.
SK Újezd 3 : 2 FK Luhačovice – B branky FKL: Jáchym Gregor, Jan Zámorský
Hodnocení trenéra Pavla Löbba: Byl to „zápas blbec“. Sestavu jsme tentokrát ladili do poslední chvíle. Křížil se nám zápas s „Áčkem“ a dorost hrál svůj zápas ráno. Ale rozhodně nechci, aby to znělo jako výmluva. Je to fakt se kterým se musí pracovat. Zápas jsme chtěli zahájit tlakem na soupeře, ale to nám absolutně nevyšlo. Namísto tlaku jsme přistoupili na hru soupeře a naše aktivita dopředu se smrskla na nakopávané míče se kterými si vysocí obránci v pohodě poradili. Jestli jsem dobře počítal tak počet střel na soupeřovu branku se rovnal nule. To jsme chtěli po poločase změnit. Důrazněji jsme si promluvili a prostřídali. Začátek druhého poločasu byl najednou v naší režii a byli jsme odměněni góly Jáši z 49 minuty a 6 minut na to skóroval „Zámek“. Potom jsme opět polevili a začali míče pouze odkopávat a nakopávat. Soupeř se dostal na koně a začal nás tlačit. Po individuální chybce a důrazu soupeře v šestnáctce jsme bohužel v 70 minutě inkasovali. Myslím, že za daného stavu a průběhu hry bychom tentokrát remízu brali, ale nebylo nám přáno. Teď, ale házíme zápas za hlavu a musíme se připravit na zápas se Štípou. Tentokrát v plné zbroji. Přijďte nás v neděli v 10 hodin podpořit na Rodostovu určitě to potřebujeme.

FK Luhačovice – Dorost 0 : 8 SK Březnice

Hodnocení trenéra Filipa Bartoše: Tuto neděli jsme nenavázali na skvělý výsledek z Boršic, nicméně ze zápasu příliš vědu dělat nebudeme. Předně sportovně chválím soupeře, kteří mají zajímavé hráče se zkušenostmi z I.B třídy a dnes to byl daleko těžší oříšek než Boršice. Nám chyběli klíčoví hráči, přesto jsme první poločas hráli naprosto vyrovnanou partii, kde nám tentokráte nevyšly nacvičené standardky, tím pádem jsme se nemohli vrátit do zápasu. Druhý poločas se to celé rozsypalo po rychlých inkasovaných brankách. Pro nás jsou tyto zápasy škola, defacto žáci sbírají cenné zkušenosti. Příští týden se v Újezdci pokusíme opět loupit, bude to jeden z posledních týmů z vrchu tabulky, s ostatními týmy již půjdeme naplno hladoví po bodech a odrazu od dna tabulky!

 

Spartak Hluk 6 : 1 FK Luhačovice – Žáci  branky FKL: Adam Toncar